lunes, 30 de abril de 2012

Cuál es tu ideología?????????

Increible! Ahora nos preguntan por la calle, cuál es nuestra ideología??????

Ningú podrà ser obligat a declarar quant a la seva ideologia, religió o creences.» Article 16.2 
CONSTITUCIÓ ESPANYOLA, 1978

La siguiente noticia fue retirada de aquí

Diumenge a la nit van ser retingudes, identificades i pregutades per la seva ideologia una trentena de persones a Sants i Sant Antoni. 10 persones han estat detingudes i a 18 se'ls ha negat l'entrada a Catalunya des de la suspensió del tractat de Shengen
Els Mossos d’Esquadra estan duent a terme una forta campanya de repressió i control social en motiu de la cimera del Banc Central Europeu (BCE) que tindrà lloc a Barcelona entre els dies 3 i 5 de maig. L’últim episodi, segons explica Portalsantantoni.net i diversos testimonis a través de la xarxa social Twitter, dins el hashtag #CheckpointBCN és l’establiment de punts de control a la ciutat en els que identifiquen la gent que hi passa, els demanen el DNI i els pregunten per la seva ideologia, vulnerant clarament la Constitució, que diu que ningú pot ser discriminat per la seva ideologia.

Segons han relatat diversos testimonis, diumenge al vespre diverses furgonetes d’antidisturbis dels Mossos d’Esquadra van procedir a realitzar aquests controls a les portes del centre social autogestionat Can Vies, al barri de Sants, i també davant la Universitat Lliure La Rimaia, a la cruïlla entre Ronda de Sant Pau i el Paral·lel. Els agents, segons els testimonis, van parar exclusivament a joves i immigrants, els van demanar la identificació, a alguns també el número de telèfon i els van preguntar per la seva ideologia.

A més a més, dilluns al matí, i coincidint amb la visita del secretari d’Estat per la Seguretat, Ignacio Ulloa, al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de Zona Franca, els Mossos han impedit l’arribada a les portes del centre de desenes de manifestants que en reclamaven el tancament. Tot i que en aquest cas no els han preguntat per llur ideologia, han requerit la identificació d’alguns dels presents.

Segons ha informat dilluns el ministeri de l'Interior, des de la suspensió del tractat de Shengen el dia 28 a les 12 de la nit, han estat detingudes 10 persones als passos fronterers d'entrada a Catalunya i a 18 se'ls ha negat l'entrada al territori català. S'ha controlat a més de 126.000 persones a les diverses entrades des de França i també als aeroprts de Barcelona i Girona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario